InMyHeart's profiel

Gebruikersnaam: InMyHeart
Leeftijd:53
Land:Belgie
Provincie:West-Vlaanderen
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Relatie:Single
Geschoren:Ja
Roker:Nee

person_pin Beschrijving

Ongenadig gaat de tijd gewoon door, ik ben ondertussen alweer 4 jaar weduwe. Mijn maatje is veel te vroeg komen te gaan door kanker. Hij had me toen opgelegd van "blijf niet alleen". Ik heb het hier heel moeilijk mee gehad naar het is tijd om zijn wens te horen. Hij vond dat ik hem zo gelukkig had gemaakt dat iemand anders ook dat geluk met mij moest kennen. Hij schreef dat op een kaartje die ik vond na zijn overlijden ... Wat lief he? Ik zoek dus geen "seksjager" puur sang, maar een man die diepgaande gevoelens kan ontwikkelen en daarvoor open staat.

Is op zoek naar

Heeft geen voorkeuren opgegeven

Tags

Massage
Pijpen
Oraal
Romantisch

Misschien vind je deze Leden ook Leuk?

Vijg uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
Vijg
Ik heb ervaring genoeg met mannen die hun kwakje in het broek lozen of het kwijt zijn nog voor ze binnen zijn. Daarom kies ik bewust voor een rijpe man die controle heeft! Leuk toch?!
NijlenNijlen, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 38
Mein Onaatje uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
Mein Onaatje
Ik ben een bekend figuur hier lokaal, vandaar dat ik hier gewoon anoniem zit. Ik heb een relatie, binnen mijn relatie hebben we al flink wat SM-related seks, maar ik wil verder gaan dan mijn partner, dus zoek iemand die naar het extreme wil gaan. D...
StabroekStabroek, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 40 | Hetero
heerlijkseksopbed793 uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
heerlijkseksopbed793
Lekker stout dat ben jij en jouw gedachten zijn dat ook. Stel ik zou opeens voor je neus staan, wat zou je dan doen? Hou je vooral niet in en doe nu niet als of je een gentleman bent, laat je gaan!
AntwerpenAntwerpen, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 48 | Hetero
Meesteres A uit Limburg,Belgieradio_button_checked
Meesteres A
Ik ben een strenge meesteres. Immers ik heb rood haar, dus vurig ben ik wel. ik bepaal wat er moet gebeuren en ge dient u te gedragen en mijn opdrachten uit te voeren..
OpglabbeekOpglabbeek, Limburglocation_on
Vrouw | 50 | Bisexueel
Grrmiauw uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
Grrmiauw
Wat doe je als je in een relatie zit en er is geen goed verstandhouding! Nou ik zit momenteel in een scheiding, want het lukt maar niet... hij mag weten wat hij achterlaat. mocht je dit zien Max, ik laat me neuken door verschillende mannen! Heren...
Sint-LaureinsSint-Laureins, Oost-Vlaanderenlocation_on
Vrouw | 48 | Hetero